Sallad på Green Drizzle i Täby Centrum

20131026-132648.jpg

Jag är i Täby.
Vilket förvirrande centrum!
Inte nog med att det är minst 5 gånger större än när jag var här sist. Det får mig också att gå i cirklar.
Well, till slut har jag cirklat mig fram till Green Drizzle.
Hur man hittar hit? 
Tricket är att bara gå och gå, så kommer du hitta fram. Själva restaurangen ligger inklämd under en rulltrappa.

En sallad på grammet.

Det finns något trist med bartenders som minutiöst och med rakbladsvass finess mäter varje centiliter som skall hällas ned i den drink du beställt.
Samma sak med salladsbaristas(?) som ställer skålen på en våg och ser till att precis rätt antal salladsblad buklandar i det som snart skall bli din lunch.
Hela grejer med att vara charmigt inställsam, supertrevlig, ge dricks och ladda för att bli stammis försvinner när tjejen bakom disk klär ut sig till robot.
När jag sen frågar (snällt) om jag kan få byta dressing mot blandade fröer så blir det inte helt otippat ett nej.
– Nej tyvärr, vi kan inte göra det. Säger hon och ler ursäktande.
Jag undrar om hennes chef på måndagsmötet har sagt något i stil med detta:
-Nu jävlar ska vi ladda upp inför veckan! Se till att spara några ören på bekostnad av missnöjda kunder! Hoppsan hejsan! Ut och jobba!

Trevlig personal trots policyn med nötter och frön.

Ah men shit. De är ju supertrevliga. Ingen skugga skall falla på personalen. Däremot lite på den snåla policyn.
Sallad för 95:- utan dressing, borde kunna omfatta en sked solroskärnor.

20131026-132835.jpg

Salladen jag petade ihop innehöll:

  • Broccoli, 
  • Tomat, 
  • Soyabönor, 
  • Salladsblad, 
  • Kyckling, 
  • Rostbiff,

Kör du hardcore så kan du välja romansallad.
Tränar du så kan du lägga till en blandning av Quinoa/kikärtor/bulgur.

 

20131026-133002.jpg

Och så finns det andra grejer för dig som är här på en lördag.

20131026-133130.jpg

2017-05-18T21:11:06+00:00 By |Uncategorized|0 Comments

Vad tycker du om det här inlägget?