Jo, jag ser kanske lite vilsen ut. Men nu har jag äntligen hamnat på flyget som ska ta mig till det sista @toughguytheoriginal någonsin. Enligt många det galnaste som finns och enligt Mr Mouse det första ocr:et i världen. (Som nu blir det sista)

Tack till alla som gör det möjligt och extra mycket supertack till @sofiavieira! (som släpper iväg mig trots födelsedag och annat) ?

Jo, jag ser kanske lite vilsen ut. Men nu har jag äntligen hamnat på flyget som ska ta mig till det sista @toughguytheoriginal någonsin. Enligt många det galnaste som finns och enligt Mr Mouse det första ocr:et i världen. (Som nu blir det sista)

Tack till alla som gör det möjligt och extra mycket supertack till @sofiavieira! (som släpper iväg mig trots födelsedag och annat) ?

Vill du följa mig på Instagram direkt så hittar du mitt konto här:
Superkroppens Instagram minsann!

2017-05-18T21:07:49+00:00 By |Superkroppens Instagram|0 Comments

Vad tycker du om det här inlägget?