OCRWC 2018
Nu är det klart och jag fick behålla armbandet. Eller vad fasen, vadå fick egentligen? Jag kämpade, sprang, slet, våndades och funderade vid minst tre tillfällen innerligt varför jag håller på med detta.
Sen kom mållinjen! 
Och allt blev sådär fantastiskt igen! 
Stort tack till alla som hejade, som gjort detta möjligt och en extra slängkyss till Tobias Alfredsson som spöade mig med tre sekunder. Nu har jag ett nytt träningsmål! Nuclear Races

OCRWC 2018
Nu är det klart och jag fick behålla armbandet. Eller vad fasen, vadå fick egentligen? Jag kämpade, sprang, slet, våndades och funderade vid minst tre tillfällen innerligt varför jag håller på med detta.
Sen kom mållinjen!
Och allt blev sådär fantastiskt igen!
Stort tack till alla som hejade, som gjort detta möjligt och en extra slängkyss till Tobias Alfredsson som spöade mig med tre sekunder. Nu har jag ett nytt träningsmål!

Vill du följa mig på Instagram direkt så hittar du mitt konto här:
Superkroppens Instagram minsann!