Yoga! Kolla här! @gymomotion har en ny ambassadör för yoga på deras nya superfina anläggning!
Tadaaa! 😮😀 "What?!" Tänker du nu (såklart!)
"Du kan väl inte yoga?" Precis! 
Det stämmer! Den enda gången jag testade så fick jag lite panik över att träningen var så långsam. Men nu jäklar! Namaste  och carpe diem, nu blir det solhälsningar för hela slanten. Och Hotmojo minsann!

Och du. 
Kan jag yoga så kan nog fasen vem som helst brytas ner i en graciös variant av den "enbenta kungspingvinen". (Googla genast!) Förresten, vilken är din favvoposition? 😀
--------------------------------------------- Gym & Motion Åkersberga

Yoga! Kolla här! @gymomotion har en ny ambassadör för yoga på deras nya superfina anläggning!
Tadaaa! 😮😀 "What?!" Tänker du nu (såklart!)
"Du kan väl inte yoga?" Precis!
Det stämmer! Den enda gången jag testade så fick jag lite panik över att träningen var så långsam. Men nu jäklar! Namaste och carpe diem, nu blir det solhälsningar för hela slanten. Och Hotmojo minsann!

Och du.
Kan jag yoga så kan nog fasen vem som helst brytas ner i en graciös variant av den "enbenta kungspingvinen". (Googla genast!) Förresten, vilken är din favvoposition? 😀
———————————————

Vill du följa mig på Instagram direkt så hittar du mitt konto här:
Superkroppens Instagram minsann!