Bli snabbare och starkare på 4 veckor!

Hej!

Vill du också bli lite snabbare och starkare på 4 veckor?
(Klart du vill, det är ju därför du är här!)
Först och främst kommer både ett formulär och en länk, för dig som är otålig. Men jag rekommenderar att du läser hela inlägget innan du fyller i dina uppgifter.

Viktigast av allt – Följ programmet till punkt och pricka!

http://eepurl.com/dgcUiP

Anmälan till Superkroppen 3.0

Villkor och allmän info:

– Programmet kostar inget utöver din egen ansträngning.

– Vem som helst kan vara med, du utgår nämligen från din egen nivå.

– Det är full fokus på löpning den första tiden, sen kommer du kunna lägga på styrka.

– Vill du ha extra hjälp och träningstips, så kan du lägga till personlig feedback. Du ser kostnaden i mailet.
(Och det är lätt värt det om jag får säga det själv!)

– Jag kan tyvärr inte hjälpa dig med rent tekniska frågor, om mailen hamnar i bakom en brandvägg hos din jobbmail osv..

– Det går bara att använda din e-postadress en gång. När kursen är igång så kan den inte stoppas. Vill du börja om så måste du använda en ny epostadress. (Eller spara mailen, skriva ut dem, och plocka fram dem när du är redo!)

Support – Läs detta noggrant!

Om du inte får dina mail, kontrollera:
1: Att du signade upp innan kl. 06:00 kommande lördag.
(Om du signade upp 1 minut över 06:00 så får du vänta en vecka till.)
2: Ditt spamfilter
3: Att du stavade rätt när du anmälde din e-post.
4: Att du inte angav en jobbmail som sitter bakom hårda spamskydd
5: Om du använder gmail, kolla “kampanjer” bland dina flikar
6: Om inget ovan hjälper, sök efter “Superkroppen” bland “alla mail” i din epostklient.

7: Om fortfarande inget hjälper, skicka ett mail till mig.

Reklam från andra

Utlåtande från andra som gått kursen

Här kommer några utdrag från mail jag har fått. Än så länge är det ingen som har hört sig och menat att kursen har försämrat deras löpning.
(Men det hade jag inte väntat mig heller!) De samlade erfarenheterna av de drygt 600 som har gått kursen hittills, är att du måste köra enligt plan.
De som inte har fått resultat, är de som inte fullföljt kursen.

Det kan te sig självklar, men du bör vara beredd att träna 4 veckor, om du vill ha resultat. I annat fall är det bättre att vänta med att skriva upp dig.

Lyckat till!

“Lyckades förbättra tempot…”

Hallåj!

Mätte upp en 6km-runda, en runda som jag har sprungit ganska många gånger tidigare. Innan programmet drog igång hade träningen redan gått rätt bra ett tag efter att ena knät bråkat länge. Så när jag gjorde testrundan så blev det redan där nåt slags PB.

Lyckades följa programmet förutom att jag flyttade första 4×4 intervallen från lördag till söndag. Och tyvärr har mitt gym inget sånt fancy löpband med ställbar lutning så det blev 10 ggr upp och ner i en 100m pulkabacke istället.

Igår sprang jag testrundan igen. Lyckades förbättra tempot från 4:31 till 4:22, vilket nog var mer än jag vågat hoppats på eftersom jag verkligen tog i första gången oxå!

Succé!!

/Jimmy

“…väldigt stor vinst.”

Tjo

Sprang sluttestet på superkroppen2.0 idag. Förbättrade PB på min vanliga 8 km runda från 33.21 till 33 blankt. Ingen superförbättring, men ändå en förbättring. Vet inte om det beror på att jag gått från 1-2 löppass i veckan till 3-4 eller om det är programmet i sig och det spelar kanske inte heller så stor till. Alltid kul att bli snabbare.

Men det kanske inte är det viktigaste heller.
Ffa har superkroppen fått mig ut på nya slingor och fått mig att springa mycket fina rundor.
Förr sprang jag i princip alltid exakt samma runda och ffa sprang jag alltid max, kunde inte springa runt. Jävligt jobbigt och lite segt så det gjorde att löpträningen mest blev ett nödvändigt ont som ofta fick stryka på foten för annan träning. Nu har jag lätt mig springa lugnt och därmed också vågar springa på nya rundor istället för varje gång jaga nytt PB och bara det är en väldigt stor vinst.

/Kristoffer

“…guld i min age group 50+”

Halloj Andreas,

Det har gått superbra och jag avslutade programmet med Spartan Super i Paris. Från att börja från 3 km på första testet till drygt 14 km med 29 hinder efter 4 veckor blev det ett rätt häftigt sluttest. Flög över alla väggar, ingenting kändes tungt och jag sprang / lufsade genom hela loppet. Lyckades klämma till med 180 burpees på vägen också.

Det ledde till guld i min age group 50+ men blev seedad till VM i åldersgruppen under min; age group 40-49 pga för få tävlande i min egen age group. Så kan det gå när man följer superkroppens 4 veckors program som värsta nörden. Efter att ha gått med fotfraktur i två år så känns det rätt coolt att ”slå” de som är tio år yngre i det första test loppet som jag sprang.

Jag ska köra programmet ett varv till nu.

/Karin

Reklam från andra