Arena Run. Februari 2016.

arena-run-logo

Din spion har varit ute i farten igen!

Ok, det här är säkert både hemligt, olagligt och fruktansvärt fel men samtidigt så kittlande spännande!
Med hjälp av kombinationen långa fingrar och ett övertygande smile, har jag lyckats korpa åt mig en skiss över banan på Arena Run 2016.
I alla fall hur den ser ut nu på planeringsstadiet.

arena-run-karta

Banan är inte klar och det är kanske inte så här den kommer se ut, men det är i alla fall mer information än vad som finns på Arena Runs hemsida. (Hoppsan!)

Spionen som inte skräms av tystnad.

Jag kan möjligen, och då snackar vi möööjligen, ha försökt att delge mina fantastiska kunskaper till Arena Runs ledning, utan att ha fått en tillstymmelse till svar.
Så, i väntan på att jag ska lyckas nästla mig in hela vägen till toppen (så att du kan få ännu mer inside-information och hemliga tips) får du hålla tillgodo med mina godtyckliga gissningar.
Gissningar som faktiskt lämnar med information än Arena Run själva!

arena-run-printscreen1

Lorem ipsum…

(Skärmdump från www.arenarun.se den 27 oktober)

Hur ska tävlingen funka egentligen?

Det kommer vara ett antal hinder i 4 olika områden. Områden som Petter, Michaela, Björk och Musse ansvarar för. Enligt rykten så skall hindren vara snabba, så att det inte blir köbildning. Loppet är relativt kort (5km) och allt avslutas med en final.

Kommer publiken få betala?

Det som är riktigt spännande här, och då menar jag banbrytande pirrigt spännande!, är de obekräftade uppgifterna att publiken ska få betala för att kika på finalen.
Betala för att kolla på OCR!
Hittills har OCR i princip alltid varit gratis för besökare, vilka ofta är nära, kära och närmast sörjande. Arena Run kommer troligtvis testa att låta publiken stå för en del av intäkterna. Kommer det fungera?
OM det fungerar så har vi nått en fantastisk milstolpe, där loppen inte längre måste förlita sig på högt antal löpare och sponsorer.

Jag håller så klart tummarna!

Tillbaka till din planering.

Så, vill du nu planera 2016 år och alla spännande tävlingar, kika på kalendern här:

Tävlingskalender hinderbana

Vill du läsa mer om Arena Run specifikt så kan du göra det här: Arena Run.se eller här: Tävlingen Arena Run hos Superkoppen!

2017-05-18T21:09:23+00:00 By |OCR|0 Comments

Vad tycker du om det här inlägget?