cykel-putta-vurpa

Klicka längre ner, där är själva filmen!

Åh min fina cykel!

Efter att själv ha sett mig och min cykel som ett team som endast tar sig från A till B, på kortaste möjliga sträcka (inga omvägar för fan!) och under lugna former, (Att behöva duscha efter en cykeltur är en misslyckad cykeltur. typ) så har jag nu transformerats till en fullfjädrad italiensk cykelguru. (Nåja) Att slänga ut ord som växelöra, klunga och draglag känns inte längre konstigt och att cykla med hjälm, i tights med vadderad rumpa och flasha bonnabrännan i tid och otid är numera något jag gör med stolthet. Flasheliflash!

Fejjan hänger med!

Någon som verkligen har fattat att jag har börjat cykla är herr Zuckerman och hans Facebook.
Hur det har gått till vet jag inte riktigt men det verkar onekligen som att mina inlägg (och bilder på cykelbrallor) har fått facebooks interna cykel-filkmklipps-avdelning att go banans och numera bombas jag av filmklipp i min feed.
Filmer på folk som cyklar och andra typer av cykelfilmer.
Efter att ha suttit, i olika omgångar, med handsvett, öppen mun, skämskudde och garvande förundran så har jag tillslut fått fram några klipp jag bara måste dela med mig av!

Here wo go!

1: Nä nu j@vlar!

Alltså, du vet känslan.

Den cyklist du har satsat dina sista slantar (och hela hushållskassan) på, som ser ut att ha chans att vinna hela skiten och kanske kan göra att du äntligen kan köpa den där blomman till din fru och den där Porschen till dig själv, blir nesligt och helt regelvidrigt puttad i ett kritiskt läge.
Vad gör man inte för att ställa saker till rätta och få Porschen som nyss var utom räckhåll att bli fullt verklig igen?

2: Kan man cykla på grus med sin racer?

Det går aldrig!
Din kompisar tutar i dig att du kommer få problem med att cykla ifall den finaste asfalten i innerstaden byts mot lite grus under en kort period. Så pass att du i en bastu förklarar för en brat att du kommer lyfta cykeln och springa med den så fort du skönjar sten på gatan.
(Egen erfarenhet, innan jag visste bättre, jag skäms just nu)
Trots dina snusförnuftiga utlägg och kompisars uppmaningar så känner du att cyklar kanske tål lite mer än så.
Även racers.
Du har rätt!
Kolla själv.

3: Captain Freedom!

Svullo (R.I.P)
Svullo startade sin karriär med att ringa skvallerpressen och förklara att han skulle äta tre daggmaskar och att han behövde någon som kunde dokumentera det.
En mask smet undan (genom att troligtvis begå harakiri) och döptes till Captain Freedom.
Jag vet att du också vill välja friheten ibland.
Och att du har funderat på om du skulle kunna cykla ifrån polisen på din cykel.
Här är en som inte längre behöver fundera.
Hen vet!

4: Vad sägs om en lugn och fridfull cykeltur i skogen?

Det där med MTB och uppförsbackar.
Jag cyklar främst racer.
Så dessa problem är så klart minimala, eller rent av obefintliga.
Men jag känner igen känslan. Jag kan säga att jag verkligen känner igen känslan..
Om inte annat kan du testa att kakla ditt kök efter klockan 22 en kväll med alldeles för mycket fix som du också blandat fel så att det stelnar för fort.
Testa det ifall du tycker livet blivit lite för harmoniskt.
Om du inte har en MTB och en uppförsbacke vill säga!

5: Rött och grönt. Hur var det nu?

 

Har du fler filmer som förtjänar en plats här? Skicka förslag nere i kommentarsfältet.

2017-05-18T21:10:34+00:00 By |Uncategorized|1 Comment

Vad tycker du om det här inlägget?