Dina händer kommer få köttsår

hand

Lära sig av sina misstag? Va?!

Jag borde vid det här laget har lärt mig att jag inte är 25 längre.
In på Balance, fram till disken och upp med plånboken. Här ska fixas träningskort!

Jag borde anat ugglor i mossen.

Tjena superkroppen! Ropar killen bakom disken och jag blir röd i ansiktet.
Med tanke på att jag har jacka, mössa och släpar Valter med skötväska och träningsväska samt att Valter sprattlar, så kan jag skylla den röda färgen på omständigheterna runt omkring, och inte på det faktum att jag blir generad.
Va fasen, jag viskar fortfarande när jag ska säga min e-postadress.

In kommer Stefan. Han har sett mig på nyheterna. Simon bakom disken berättar att Stefan bestämt sig för att köra med mig, i något som kan likna “Honom ska jag ha!” (Med fri tolkning i stil med “Honom skall jag döda med två kettlebells”)

Jag flinar.

Handsvett.

Den där Stefan ser inte så farlig ut.

Hur svårt kan det här bli?

Det verkar inte vara så farligt ändå. (Och precis nu, gissar jag att jag inte har en aning om vad jag skriver.)

Det sista tips jag får, efter att “gå hem och ta det lugnt nu, vi ses i morgon” är att sköta mina händer.

“Det är inte så skönt att träna med köttsår i handflatorna”

2017-05-18T21:11:03+00:00 By |Kettlebell|0 Comments

Vad tycker du om det här inlägget?