Det absolut roligaste men kanske absolut jobbigaste jag gjort i sportväg var att prova på att surfa. Det fina med det hela var att jag hade så sjukt kul medan jag låg paddlandes och mötte vågor där i vattnet, så jag glömde helt bort hur jobbigt det var. Vanligtvis är jag ofta ganska kass på det mesta jag prövar på… jag är den där som oftast klantar till det, typ fiser när jag ska gå upp i en konstig yogaställning, tjejen med noll koordination längst bak i lokalen ja ni fattar… Men efter de där två timmarna i havet med surfläraren var det JAG som fick göra “give me five” med honom. Det var så otroligt kul, jag hade förvarnat alla i min omgivning att jag antagligen skulle drunkna och när jag försökte få på våtdräkten kändes det som nej nu dör jag, vad har jag gett mig inpå? Såhär i efterhand är jag så otroligt glad att jag vågade fast jag var rädd att göra bort mig, drunkna eller kanske ännu värre inte få på mig våtdräkten. Jag gjorde det och det var bland de bästa jag gjort, trots träningsvärk en knapp vecka efteråt.

Det är såklart roligt att vara på gym, jogga och gå på pass och sånt. Men får du chansen, våga prova på annorlunda träningsformer! Det kanske inte bara ger dig träningsvärk utan också en upplevelse för livet!

image

2017-05-18T21:11:01+00:00 By |Uncategorized|0 Comments

Vad tycker du om det här inlägget?