Hej!

Nu är jag hemma i Sverige på “jullov”! Det är superhärligt att vara hos familjen i Mora! Jag har  inget gymkort här och tyvärr är det ju en ganska dålig vinter, snömässigt. Det är alltså inte de bästa förutsättningarna för längdskidåkning som jag annars gärnar ägnar mig åt när jag är här uppe.

Efterssom jag gärna provar nya metoder inom idrott och hälsa har jag gått och skaffat mig en sådan där rockring med vikter. Det fiffiga med dessa rockringar är att de går att plocka isär och går lätt att ta med sig dessutom tar de minimalt med plats. De finns många olika leverantörer i olika prisklasser och vikter. Själv har jag köpt en rockring som väger 1,7 kilo. Denna vikten passar mig efterssom jag gillar att rocka länge och gå runt lite medan jag rockar loss!

Självklart kommer en recension, när jag har rockat i några veckor!

Ha det gott!

Rockring3_457
Rockringen på bilden kommer från Powerhoop

2017-05-18T21:10:55+00:00 By |Uncategorized|1 Comment

One Comment

  1. Andreas Tjärnberg 18 december, 2013 at 23:21

    Spännande!
    Det där måste du verkligen skriva om när du kört ett tag!

    /Andreas

Vad tycker du om det här inlägget?