20131001-010048.jpg

Skrot skall lyftas på Balance i Solna

Träningspass nummer 4 blev på ett nytt ställe.
Balance har en anläggning i Solna som jag tidigare besökt, men aldrig tränat på.
Just nu kommer jag inte ihåg varför jag var där tidigare, men från och med idag så vet jag varför jag vill tillbaka! Vilken grym lokal! (Och vilken trevlig personal!) Barnpassningen var en helt egen upplevelse som kommer i ett annat inlägg.

OK, tillbaka till Balance.

20131001-010131.jpg

Free for you! 
Genom en vän, och en omväg genom min flickvän, så fick jag tag på ett lyxigt presentkort.
Träna gratis med en polare i 14 dagar!
Sweet! Med hela fallerullan inkluderat. (OK, jag har inte vågat fråga om handdukar)
Tyvärr kunde inte min polare hänga på, men skall förhoppningsvis bli invigd i programmet på onsdag, och det var absolut inga problem. – Allt löser sig! Menade personalen och fixade så att han kan börja på onsdag, utan att tappa 2 dagar.
Mycket uppskattat eftersom de lika gärna kunde ha sagt nej.
Typ,
– Tyvärr säger vår policy att man inte kan…. osv.
Här löstes allt galant!
Me like!

20131001-005948.jpg

En salig blandning och eliten bland vadmuskler

Det fanns mycket att välja på bland maskiner och andra verktyg, tyvärr stämmer inte riktigt maskinerna med Friskis, så därför gick jag plötsligt ned från 170 till 115kg i vadpress. För egot var det en törn, men med tanke på att 180 kg motsvarade hela viktkassetten förstod jag att det inte kunde vara möjligt att min träning redan efter en vecka placerat mig i elitskiktet när det gäller vadmuskler.
Jag är heller inte helt säker på att jag förstod maskinen, det gjorde tillslut ont i knäna. Hmm… Jag kanske skulle ha tagit den rundvandring som hon i kassan erbjöd. (Och som jag viftade bort lite nonchalant.)

Omvända Biceps Curls gav mig en fundering

Det hände något vid den smala stången.
Inte nog med att jag var tvungen att be en kille akta sig lite när jag plockade fram 35kg-stången. Jag var också tvungen att gå tillbaka, be samma kille att akta sig igen, och lägga tillbaka stången eftersom jag trodde att mina tummar skulle gå av.
Hur mycket kan 35kg väga egentligen?
25 kg visade sig fungera, vilket är 5kg sämre än gången innan.
Undrar om den smala stången var orsaken? På onsdag ska jag leta upp en kraftigare stång för att se om det hjälper.

Viktlösa dips

Sist men inte minst så kör jag fortfarande dips utan extra vikter.
I ett superset med Pec Deck blir det helt enkelt för tungt att köra med vikter.
Jag behöver till och med stressa lite för att få ihop mina 7 repetitioner. Steg ett blir därför att sätta dem strikta, och sen lägga på vikter.
På onsdag är det bot och bättring!

Ladda på, här ska lyftas!

I övrigt har jag lyckats lägga på vikter på samtliga övningar och jag känner mig skön i kroppen.
Det har även börjat märkas resultat i utseendet. Snart kommer jag bli tvungen att bredda dörrposterna hemma!
Om det inte vore för tidsbristen som inträffar när man skall äta 6000 kcal varje dag…

2017-05-18T21:11:13+00:00 By |Träning, Träningspass 1-12|0 Comments

Vad tycker du om det här inlägget?