Extremfabriken har slagit upp portarna

Detta bildspel kräver JavaScript.

Pelle Eriksson. Mannen bakom Stockholms roligaste lekpark.

Jag möter Pelle bakom disken i sitt eget livsverk.

Extremfabriken i Kallhäll har slagit upp portarna och äntligen kan du träna både hinderbana, crossfit och leka i en ninjapark. På samma ställe!
Det här projektet är det första jag tagit mig vatten över huvudet. Ordentlig!

Pelle goes Old School

Pelles vision med gymmet är att det ska vara som på den gamla tiden.
När gymmen var personliga och familjära.
Där ägaren står bakom disken och välkomnar dig (och kanske ryter i om du inte sköter dig?) Jag tycker att han har lyckats. Det känns redan som att vi känner varandra även om vi bara har setts ett par gånger.

Hinderbana runt en ninjapark!

Själva anläggningen rymmer en ninjapark, där du kan hänga och slänga som värsta Ninja Warrior-duden, en crossfitbox, möjligheter att träna med olika redskap och runt allt en hinderbana fiffigt inbyggt. Med hjälp av ett nät, som är ett tak (eller golv) tar du dig runt i lokalen utan att vara i vägen. En fiffig lösning på det uppenbara problemet att dra en löparbana rakt genom ett gym

Extremfabriken-12_33

Wall

Hinder som tål en direktträff

Det är stabila hinder, byggda i trä och tanken är att anläggningen skall utökas med mängder av grejer allt eftersom det formas av Pelle och besökares önskemål.

Så, se till att ta dig till Extremfabriken och testa anläggningen, här hittar du mer information: Extremfabriken i Kallhäll

Hälsa från mig så får du en kram av Pelle också!

(Nja, det där sista är kanske inte Pelle fullständigt medveten om, men du kan hälsa i alla fall!)