Så här ser den ut!

kettlebell

Kettlebell från RbSportline

Naturens lagar verkar omöjliga att hantera

Det verkar ibland helt omöjligt att komma iväg att träna när man är föräldraledig.
Som om alla naturens krafter var skapta att tvinga föräldrar att befinna sig hemma i hemmets lugna vrå, när deras kroppar egentligen var skapta att, till exempel, svinga gamla öststatsklumpar med handtag. Ok, självklart skall föräldralediga vara med sina barn, men även om 14 barnvakter, barnpassning och en bättre hälft ställer upp, så kan det i alla fall sluta med soffan.

Nu är problemet löst!

Om inte Mohammed kan komma till berget får berget komma till Mohammed. (Jag tror att detta är ett talesätt. Det passar in i vilket fall)

Hitta en kettlebell på nätet

Att hitta en en e-handel som säljer kettlebells är inte så svårt.
(Men för dig som inte orkar googla så finns en länk här: Kettlebells hos Gymkompaniet)

Problemet är snarare att lyckas få hem den.
-Vad fasen har du beställt? Ica-duden ser skeptisk ut när han, med ryggen i konstig vinkel, släpar paketet över golvet i butiken.
– Min fina kettlebell! sa jag, och han såg om möjligt ännu mer skeptisk ut. Jag undrar om kettlebell kan vara ett kodord för något?

Nu skall jag bara hitta ett träningsupplägg som funkar och se till att inte kettlebellen förvandlas till ett bokstöd.

Uppdatering! Här har jag ett träningsupplägg!

(För att det inte skall ske, har jag lovat min 8-åriga son att han får släppa min nya kettlebell från valfri höjd på valfri stortå. Någon av mina stortår alltså. Ifall den har stått längre än tre dagar i bokhyllan.)