På språng med Superkroppens Instagram!

Cykel eller Hockey-bockey

Efter ett helt galet dygn på brandkåren med 11 larm, står jag nu inför ett val.
Antingen cykla hem (3,5 mil) eller släpa hockey-bockeyutrustning på tunnelbana, buss och tåg i typ 1,5 timmar.

Känner mig fruktansvärt osugen på båda.
Jag skulle helst åka taxi och låta cykeln betala.
En kollega upplyste mig också glatt att jag såg så trött ut att han först trodde jag hade plastikopererat mig.
Eh… Ok. Tack. Eller?!

Det blev cykeln.

Jag har tidigare berättat om tricket jag kör när jag lurar mig själv med 10-minutersmetoden. Det funkar inte med cykel eftersom jag, trots mina ivriga försök att lura mig själv, vet hur långt det är att cykla hem.
Och det går inte att ge upp efter halva vägen.

Tricket stavas ombyte!

Jag bytte helt enkelt om till cykelkläder och gick runt på brandstationen. När jag myndigt förklarat för mig själv och tillräckligt många kollegor att jag skulle cykla hem, så gick det inte att dra sig ur.
Enkelt!

 

2014-10-05T14:18:13+00:00 By |Övrigt, Träning|0 Comments

Vad tycker du om det här inlägget?