Tekniktips från Uppsala inför OCREC

Survival-Uppsala-Repteknik

Här kommer en film! (Ser du ingen? Vänta lite, ladda ladda!)

Uppsala Survival

Först och främst måste jag skicka världens största tack till Uppsala Survival och deras fantastiska crew. Det är i skrivande stund ett par dagar kvar till EM, jag har fattat att det kommer bli krångliga rephinder och i Uppsala finns en bana att öva på.
“Hej Johan! Kan jag packa in ungarna i bilen och komma förbi…ikväll?”
Med kort varsel och skrikande däck sladdade jag in på Studenternas IP i Uppsala.

Jag vill skriva hur fantastisk deras hinderbana är, hur trevliga de är och om tävlingen de ska köra den 25 september (Uppsala Survival Run) men nu är det fullt fokus på EM och de tips du bara måste suga åt dig.

Du kommer nämligen bli tvungen att klättra i rep.
A lot.
Sire Climb-a-lot.
Yes.

Survival-uppsala-repteknik2

 

Bildspel från kvällen:

Detta bildspel kräver JavaScript.