Tävling med MM Sports

20160701_094556

Vinn proteinpulver, recovery och en handduk!

Nu har du chansen att både biffa till dig, återhämta dig efter allt biffande och sen torka dig när du duschat efter allt återhämtande efter allt biffande.
Man kan säga att sommaren är biff helt enkelt och att beach 2018 är inom räckhåll!
Yeah!

Tack vare supergenerösa och snälla människor på MM Sports kan jag nu tävla bort massor av saker..

Nämligen:

1:a pris: Protein Body Science Whey 100%, Recovery och en handduk

2:a pris: Body Science Whey 100% och Recovery

3:e pris: Body Science Whey 100%

1:a Pris –
Värde 627:-

2:a pris –
Värde 428:-

3:e pris –
Värde 159:-

Gör så här:

1: Välj en polare du vill tävla med i sommar och vilken drömtävling du vill att ni ställer upp i!
(Skriv din motivering antingen i kommentarsfältet nedan, på facebook eller på Instagram )

2: Hör av dig till din kompis och säg att du tänker på hen!

3: Spana in MM Sports och deras OCR-sida!

4: Håll tummarna!

Klart!

Villkor:

Vinsterna hämtas i Stockholm
Eventuell skatt eller ökad muskelmassa bekostas av vinnaren. Representanter från Superkroppen.se avgör vem som vinner (alltså jag!)
Tävlingen avslutas den 11 juli.

OBS! Blomman på bilden är inte med i tävlingen. Då kommer jag få skäll.

2017-05-18T21:08:59+00:00By |Övrigt|1 Comment

One Comment

  1. Arsham Alizadeh 4 juli, 2016 at 14:19

    Min drömtävling skulle vara med en av mina vänner som pushat och stöttat mig mest under min träning. En kille som alltid har tipsat och hjälpt mig på vägen. Tack care honom har jag pushat mig mer än vad jag någonsin trodde att jag kunde. Dock kände jag att han alltid var steget före, lite snabbare och lite bättre. Jag pushade mig själv och ville vara på samna nivå som han. Det blev lite som en tävling, men han fanns alltid där och det fick mig att sluta jämföra. Idag känner jag att jag är i samma nivå som honom, att jag också kan. Min drömtävling skulle vara att springa ett lopp, anledningen till detta är att jag alltid, sen vi gick i 5:an tyckte att han var snabb. Jag hade astma, hade svårt att andas, men jag gjorde alltid mitt bästa. I min drömtävling vinner jag över honom 🙂

Vad tycker du om det här inlägget?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.