Polar H10, den mest exakta pulssensorn i Polars historia.

Polar har släppt ett nytt pulsband som är bättre än någonsin tidigare!
(I alla fall om man får tro vad de själva lovar.)

Vad är bra med det här pulsbandet då?

Några av de fördelar som pulsbandet har och som jag gärna utforskar är möjligheten att registrera träningen direkt i pulsbandet, att koppla den till GoPro-kamera (av nyare sort) och att den äntligen kan ta puls när du simmar. Det senaste är dock inte helt lätt att fixa eftersom bandet gärna spolas ner mot midjan när du tar kraftiga tag, men det kommer säkert funka fin-fint att dyka med den!

Så här skriver Polar själva om pulsbandet H10´s främsta egenskaper:

Polar H10 bygger vidare på arvet från våra tidigare pulssensorer, som alla är kända för sin höga precision. Några exempel på alla fördelar:

PRECISION: Den nya teknologin i Polar H10 mäter pulsen mer exakt än någonsin och eliminerar störningar ännu effektivare. Du kan till och med mäta din puls i vatten.

ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER: Koppla din puls till din aktivitets- eller pulsmätare från Polar, träningsappar, gymutrustning eller andra Bluetooth-enheter.

POLAR BEAT: Registrera dina träningspass med Polar H10 och vår kostnadsfria fitness- och träningsapp Polar Beat. Med Polar H10 kan du till och med träna utan mobilen och överföra dina pulsdata till Polar Beat i efterhand.

KOMFORT: Polar H10 levereras med vårt nya Polar Pro-bälte, ett bekvämt textilbälte med förbättrad hudkontakt och ett nytt och säkert spänne.

 

Vill du läsa mer om pulsklockor så hittar du allt möjligt här: Pulsklockor

Här kan du också läsa mer om hur du kan använda din vilopuls för att få veta hur bra din kondition är: Vilopuls